ΤΩΡΑ Service ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΟ ΜΕ 89 ευρώ!

Εγκαταστάσεις Υγραεριοκίνησης - ΠΑΝΙΚΙΔΗΣ


Για εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης, η εταιρεία «Πανικίδης», στο Χαλάνδρι, είναι η βασική επιλογή για άψογο αποτέλεσμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Με βαθιά γνώση του αντικειμένου, συνέπεια και επαγγελματισμό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να ακούσουν με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας κατατοπίσουν αρμοδίως σχετικά με την ευρεία γκάμα σχετικών λύσεων που διαθέτουμε.

Η ασφαλής μετατροπή του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκίνητο είναι δεδομένη στα εξουσιοδοτημένα και αξιόπιστα συνεργεία μας και πάντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης συστημάτων (ΚΙΤ) μετατροπής υγραερίου από το έμπειρο προσωπικό μας, τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης σε μία ευρεία γκάμα εταιρειών αυτοκινήτων και μοντέλων, με κινητήρες ατμοσφαιρικούς ή turbo αλλά και κινητήρες άμεσου ψεκασμού (direct injection lpg).

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της μετατροπής, στα πλαίσια μίας πλήρους εξυπηρέτησης, παρέχονται στον πελάτη όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε τη διαδικασία δήλωσης του συστήματος και να περάσουμε το όχημα σας από ΚΤΕΟ.

Εμπιστευτείτε κι εσείς την επιχείρηση «Πανικίδης» για εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και το σίγουρο είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.